Tekst til bursdag – Finn en fin tekst til bursdagskortet

Trenger du en finn tekst i anledning bursdagen? På denne siden har vi samlet en rekke tekster som passer:

Bursdagskort

 Tekst til bursdagskort

Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.

 Morsom bursdagshilsen

Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.

 Bursdagsdikt

Å glede jubilanten med et koselig dikt er sjelden en dårlig idé! På denne siden deler vi mange fine bursdagsdikt som du kan bruke på bursdagskortet.

 Bursdagsinvitasjon

Lurer du på hvordan man formulerer en bursdagsivitasjon? Her har vi samlet en rekke eksempler, som både passer til voksen- og barnebursdag.

 Sitater om alder

Her har vi samlet en rekke kjente sitater som handler om alder og det å bli eldre. Disse kan passe godt å bruke i et bursdagskort eller kanskje i en tale til den som fyller år.

 Ordtak om alder

Det finnes også en rekke ordtak om alder og det å bli eldre. Ordtakene vi har samlet her kan asse godt å bruke i et bursdagskort eller kanskje i en tale til den som fyller år.

 Bursdagssanger

Her har vi samlet teksten til mange av de mest kjente bursdagssangene. Disse er det greit å kunne før man skal i bursdagsselskap! 🙂

 Bursdagsvitser

Å myke opp stemningen med en morsom vits slår ofte godt an. Her har vi samlet en rekke bursdagsvitser. Disse kan du bruke i alt fra bursdagskort, bursdagsivitasjoner eller i en tale til den som fyller år.

 Morsomme bursdagsbilder

Her har vi samlet en mengde morsomme bilder om det å ha bursdag og det å bli eldre. Disse passer fint til å for eksempel dele på Facebook-tidslinja til den som fyller år.

Se også:

Flotte bursdags-blomster hos Euroflorist

Tilbake til hovedsiden