Invitasjon

Det er ikke alltid så enkelt å vite hvordan man skal formulere en invitasjon.

Kanskje nærmer også den spesielle dagen seg med stormskritt, og du har det travelt med å få ut invitasjonene?

Fortvil ikke, vi skal prøve å hjelpe deg. For hva skriver man egentlig på en invitasjon?

Ofte kan det hjelpe å se på andre teksteksempler, og så tilpasse teksten slik at den passer til akkurat din spesielle anledning.

På denne siden har vi samlet en rekke eksempler på invitasjoner til ulike anledninger, som bryllup, dåp konfirmasjon og bursdag. Disse tekstene kan du bruke som mal når du skal skrive din egen invitasjon.

Det første du bør tenke på når du skal skrive en invitasjon, er om du ønsker å benytte en formell ordlyd eller om du ønsker en ordlyd som er litt løsere i formen. Kanskje ønsker du til og med en litt artig vri?

Uansett hva du velger, så blir det ofte mye enklere om du har en god mal å støtte deg på.

På denne siden kan du finne eksempler på både formelle invitasjoner, og invitasjoner som har en litt løsere form. Vi håper at du kan finne noe som kan passe for deg og din anledning.

Finn riktig anledning til din invitasjon i listen nedenfor:

Har du skrevet en invitasjon du har blitt godt fornøyd med, kanskje med en litt artig vri?

Da må du gjerne ta kontakt med oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor, så publiserer vi kanskje din tekst på denne siden 🙂

Du er også velkommen til å dele invitasjonen din på vår Facebook-side.

Vi blir også glade om du tar kontakt dersom du har brukt noen av tekstene på denne siden. Ta gjerne bilde av den ferdige invitasjonen din og legg den ut på vår Facebook-side.