Tekst til bryllup

Her har vi samlet en rekke tekster som passer til bryllupet.

Tekst til bryllup

Tekst til bryllup
Tekst til bryllup

 Tekst til bryllupskort

Lurer du på hva du skal skrive i kortet til brudeparet? Her får du mange gode eksempler og inspirasjon til hva du kan skrive på bryllupskortet.

 Tekst til takkekort til bryllup

Man får ofte mange bryllupsgaver som man ønsker å takke for. Her får du eksempler på tekst du kan bruke til takkekort til bryllupet.

 Tekst til bryllupsinvitasjon

Leter du etter etter en mal til hva du skal skrive i bryllupsinvitasjonen? Her kan du finne mange gode eksempler på tekst.

 Bryllupsdikt

Et bryllupsdikt kan være flott å skrive på bryllupskortet. Det kan også være et fint krydder i en tale til brudeparet. Her gir vi deg flere bryllupsdikt som du kan skrive på bryllupskortet eller bruke i en tale.

 Sitater om kjærlighet

På denne siden har vi samlet en rekke kjente sitater om kjærlighet. Disse kan du for eksempel bruke i bryllupskortet, eller i en tale til brudeparet.

 Sitater om bryllup / ekteskap

På denne siden har vi samlet en rekke kjente sitater om bryllup og ekteskap. Disse kan du for eksempel bruke i bryllupskortet, eller i en tale til brudeparet.

 Ordtak om kjærlighet

På denne siden har vi samlet en rekke kjente ordtak om kjærlighet. Disse kan du for eksempel bruke i bryllupskortet, eller i en tale til brudeparet.

Se også:

Tilbake til hovedsiden